Visites:

dimecres, 30 de maig del 2012

JOSHUA


Hi havia una vegada un nen que es deia Joshua. Aquest no tenia pare perquè havia mort en una excursió al bosc. Però si que tenia a la seva mare.
Un dia la mare de Joshua anava amb el cotxe per l'autovia. Allà la va trucar el banc per dir-li que la feia fora de casa. Ella es va posar nerviosa i va caure per un barranc amb el cotxe. Aquest va explotar i ella va morir.
Al cap d'uns dies Joshua, va anar a viure amb el seu tiet i el seu oncle a una illa molt llunyana. Ell no estava segur de quedar-se amb ells o marxar. Finalment quan el nebot Joshua es decidia a deixar l'illa, el seu tiet va repensar-ho i va anar a buscar-lo al peu del ferry.
En Pete, l'oncle un cop va arribar al petit port va haver de vèncer la resistència del noi a quedar-se, tot demanant-li perdò per no haver sabut comprendre el seu dolor.
Al dia següent, a trenc d'alba, amb tota la família reunida, Joshua, el seu nebot, va poder escampar les cendres de la seva mare pel turó que dominava els meravellosos penya-segats de Dover.
-Mare, ja ets a casa – pensà Joshua i deixa anar un lleu somriure.

Autora: Belén

2 comentaris: