Visites:

divendres, 26 de gener del 2018

L’HOME QUE VA INVENTAR MOLTS INVENTS



Hi havia una vegada un home que era molt inquiet i va inventar diferents invents. Llavors ell els va fer realitat.
Primer va inventar unes pastilles farmacèutiques que a part de no fer agafar malalties com la grip o l’hepatitis, pogués eliminar el racisme en persones de diferent color o de llengua. Després, com a  segon invent, va fer un cotxe que funcionava amb plaques solars. Els dies ennuvolats buscava els rajos de la llum solar. A més a més portava un motor de gasolina amb un micro xip o una partícula no contaminant per al medi ambient. I com a últim invent va fer un motor gravitacional col·locat en una nau espacial, que ens permetria viatjar per l’espai amb més seguretat i amb molt lloc per a subministres. Llavors va anar a patentar els seus invents a ja construïts a l’estranger. Però casualment l’home que l’atenia era estranger i ell no entenia res. Ho va solucionar amb una aplicació traductora del mòbil. Ell deia una cosa i el mòbil ho traduïa, després l’altre contestava. Al cap d’una estona es van decidir i l’estranger li va donar la patent. Llavors els invents es van expandir per a tot el món en farmàcies, concessionaris,... En molt poc temps les vendes va augmentar molt perquè a la gent els hi agradaven molt els invents i eren útils. Per això es va plantejar fer construir  grans fàbriques per a tots els seus invents i així la gent podria tenir més productes al seu abast.
L’inventor va estar molt orgullós de haver pogut millorar una mica més el nostre planeta. 

Unai, Ares, Denisa, Sònia i Eloi

8 comentaris:

  1. Felicitats nois/es pel vostre text. Què bonic és quan algú fa coses per a millorar la vida al nostre planeta i sobretot de manera sostenible.
    Seguiu escrivint, que ho feu molt bé!!

    ResponElimina
  2. La sostenibilitat? M’encanta el tema! Un text molt ben treballat, felicitats!!! Si tothom satisfà les seves necessitats i cuidem el nostre entorn sense posar en perill els recursos de demà, el món seria millor, oi? MOLTÍSSIMES FELICITATS!!!

    ResponElimina
  3. Congratulations!! I like it very much! Good ideas to make the world a better place!

    ResponElimina
  4. És diu dels inventors que són ments inquietes. No us deixeu de fer preguntes i tenir somnis, algun dia es poden fer realitat. Felicitats nois i noies!!

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt perqué els invents són molt útils.

    ResponElimina
  6. M'ha agradat molt perqué gracies als invents el mon ba podre viure be

    ResponElimina
  7. ha estat molt bé i molt original i la part que ha estat més bonica ha sigut quant inventava els invents

    ResponElimina
  8. M'ha agradat molt perque els invens són per ajudar als altres.

    ResponElimina